hucuły.

Kurczak a to jest ciekawa sprawa... bo informacji nie będzie. Zadzwoniłam do OZHK w Warszawie i tam pani przyjęła zgłoszenia telefonicznie, bo powiedziała, że nie będzie żadnej informacji na stronie internetowej...  🤔wirek:
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
11 lipca 2011 21:09
Nie no to jest jakaś paranoja. Ze zgłoszeniami do Pleckiej były cyrki, zaraz zaczną się z Chmielewem. Kurde, czy ten związek to w ogóle obowiązują jakieś regulaminy? Nerunia dziękuję za info, ja głupia i pewnie czekałabym grzecznie, aż pojawi się komunikat... Jutro zadzwonię do związku i zgłoszę nasze baby, mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek. A z jakimi końmi Ty będziesz?
Dwiema klaczami na próbę. Jedna po Oparze, druga po Powiewie - Perła i Afazja
Ja też!!  🏇
A nam zostały ledwo trzy dni do Memoriału, trzymajcie kciuki!
Trzymamy mocno!!!  😀
Daj znać czy Owa i Palestyna (??) dojechały i jak się mają 🙂
Rexiu trzymam kciuki i powodzenia  😅
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
13 lipca 2011 13:17
Wyniki z Hawłowic

Na płycie czempionem ogierów Wieśniak, vice Wiraż, 2 vice Olgierd-O.
U klaczy Oleśnica, vice Walencja, 2 vice Gracja.
U wałachów Neron, Wizjer i Browar.
Eliminacyjna - Wanta II, Lando-O, Walencja.
Sportówka - Oficer, Neron, Laguna-O
Próba dzielności - Lawin, Wieśniak, Weksel-O
Skoki - Wiraż, Okowita, Neron
Zaprzęgi - Imsc SKH Gładyszów: Lach, Generał, IImsc Galicja: Bircza, Orka, IIImsc Hawłowice: Goral Uncia, Goral Uganda

Niestety nie mam zdjęć Wieśniaka, choć był w Sielcu 🙁 Jakby ktoś miał z Hawłowic to niech podrzuci. Nie powiem, imię ma zupełnie nieadekwatne do wyglądu 😉 łapie chłopczyna za oko 🙂
Ja mam tylko fotki z niedzieli - zapraszam.

http://swiatkoni.pl/gallery-photos/1059.html

PS. W ogóle się póki co nie orientuję który koń jest który, Puszkara poznaję hehe

PS2. Imię Wieśniak mnie rozwaliło 🙂 A która to Okowita?
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
13 lipca 2011 14:31
koniara79 jak będę miała chwilę wieczorem to mogę Ci podpisać zdjęcia 😉
Strucelka Na skokach wogle nie było Okowity Nerona w skokach wygrał Olgierd-o ,  te wyniki ze skoków są złe 😁
no właśnie tam pisze, że to wyniki z Rudawki Rymanowskiej hehe poza tym w skokach był konkurs 6 barier, więc kompletnie to nie pasuje  🙂 Strucelka super, jak ci się tylko chce 🙂
Owa i Palestyna dojechały, bardzo dobrze się mają i wędrują po "Poleskim Szlaku Konnym"  😉
Dziękujemy za kciuki, damy znać jak poszło (:
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
18 lipca 2011 22:46
Strasznie tutaj cicho, a kolejna ścieżka już za kilka dni. Przyznawać się kto wybiera się do Pleckiej i jak Wam idą przygotowania?  😎

Przy okazji wstawiam zdjęcie mojego dzieciaka, któremu przez chwilę wydawało się, że jest arabem 🙂
Kurczak- ja nadal nie wiem czy jadę  😎
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
19 lipca 2011 08:37
Kolejna ścieżka już za kilka dni...
a kilka dni temu rozegraliśmy ''IV Memoriał Jaśmina'' 🙂
Zdam krótkie relacje..
Czempionem ogierów został Sambor-W, czempionką klaczy Azalia-W, która uzyskała szaloną notę ponad 45 punktów.
Wśród wałachów zwyciężył Szum z notą ponad 41 punktów, a zaraz za nim uplasował się Szlak z notą niecałych 41 punktów  😁
Ścieżkę eliminacyjną wygrała Aleksandra Wieczorek na klaczy Biela i ogólną eliminację.
Próbę dzielności wygrała Wycinanka z której śmiałam się kilka stron wcześniej. ( pode mną ).
Skoki wygrał Szlak dosiadany przeze mnie.
A na dokładne wyniki i liczbę punktów uzyskanych przez konie musimy poczekać  😉
i zdjęcia również  😉
Ech, miło to usłyszeć o sukcesach swoich wychowanków🙂 Mogę sobie popuchnąć... 😉
Szumka94 Gratulacje :kwiatek:
A macie zdjęcia Azalii- W? Jestem bardzo jej ciekawa.
19 lipca 2011 17:05
ja niestety jeszcze nie mam, ale jak jakieś dostanę to wstawię.

Dziękuję, moje konie spisały się świetnie i każdy z nich stanął na podium  😍 😍 💘 💘
Szumka, ja Ci już gratulowałam, ale jeszcze raz - dobra robota!
Ja z mojego kucora zadowolona jestem, z siebie mniej, okazało się, że stoper to za duża technika jak dla mnie i miałyśmy czas iście kosmiczny.  🏇
Właśnie wróciłam do Krakowa. Kucyk dzielny, ale zmęczony już bardzo podróżą wrócił do swojego domku, a ja ze łzą w oku zaczynam przeglądanie 1200 zdjęć.
Gratuluję Ci Szumka, bo chyba jeszcze nie miałam okazji  :kwiatek:

Z Czakrą nie pojedziemy do Rudawki, to jest pewne. Nie wiem czy możecie nas oczekiwać na jakiejkolwiek ścieżce. To cholerne życie jest niesprawiedliwe. A ja nie mam już nic więcej do powiedzenia.
19 lipca 2011 21:03
dziękuję Wam bardzo.

Nerunia, bardzo niesprawiedliwe i chyba też nie mam nic do dodania.. ;(

http://pzhk.pl/docs/Hc_2011-ra​nking_koni.pdf
nerunia dlaczego ? co się stało ?
bielańska21 założyłam wątek w tej sprawie  -> http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,62588.0.html
No to mam wszystko chyba załatwione- tylko polisa, ale to już w piątek.
marysia550 Powodzenia! trzymam kciuki  😅
Bischa   TAFC Polska :)
21 lipca 2011 01:00
nerunia, mi link do wątku mnie działa 🙁 Pojawia mi się taki komunikat:
Wystąpił błąd!
Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu. 
Bischa L- wątek został połączony z tym http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,30043.90.html

nerunia- dzięki, dla mnie najważniejsze jest dojechać i wrócić cało, podróż mnie stresuje, nie wiem , nie umiem się wyzbyć tego strachu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się