Wie ktoś gdzie w Lublinie można kupić conversy? :kwiatek:
W Makro widziałam ostatnio Conversy 🙂.
O dzięki zajrzę tam. 😉 Słyszałam też, że są w plazie. Wie ktoś w jakim sklepie? 😀
jett chyba gdzieś na samej górze; nazwy nie podam, co nie wiem ale to ostatnie piętro gdzie jest kino i fantasy park. tam są raczej takie sportowe ciuchy i buty
Czy moze mi ktoś polecić jakiegoś dobrego okuliste i kardiologa w luxmedzie? 🙂
Hej Lublinianie 😀
Wczoraj załatwiłam formalności i wygląda na to, że od października zamieszkam w Waszym uroczym mieście. 😎
Próbowałam coś znaleźć w sieci, ale nie wiem nawet co wpisać w gugla. 👀 Czy ktoś może powiedzieć, gdzie znajdę większy sklep zoologiczny? Większy--> czytaj znajdę produkty z wyższej półki, będzie jakiś wybór sianek, suszków. Wybierają się ze mną dwa gryzonie, stąd moje pytania. Najchętniej w okolicy Rogatki Warszawskiej, ale nie pogardzę innymi miejscami, o ile dojadę MPKiem ;-) .
Najlepsze były by chyba te sklepy które są w Leclercu, Realu czy Tesco do wszystkich jest bardzo dobry dojazd autobusami 🙂
w nowej części Olimpu jest dobrze zaopatrzony sklep zoologiczny
tak zdecydowanie kakadu w olimpie polecam 😉
Ile w LBN może kosztować zrobienie jednego kolorowego pasemka? I gdzie coś takiego mogę zrobić? W każdym zakładzie mi pofarbują np. na fioletowo czy niebiesko...? (nie chodzę do fryzjera od paru ładnych lat więc się nie znam ;D).
a może pobaw się w "zrób to sama"? 😉
Chętnie bym się pobawiła, ale sam toner kolorowy kosztuje ponad 20 zł na Allegro. Z przesyłką wyjdzie mi za coś takiego prawie 40 zł.
Sisisa, przejdź się do jakiejś drogerii typu Rossmann. Tam powinny być różne kolorowe farby , pianki czy szamponetki. Nie wiem ile krzyknie sobie fryzjer, ale raczej wyjdzie taniej niż w zakładzie, bo zanim machną Ci kolorową farbę to najpierw będą musieli położyć rozjaśniacz. więc koszt wizyty to będzie koszt rozjaśniacza+farby+robocizny.. 😉
Czy jakaś dobra duszyczka nie szuka współlokatora do mieszkania w Lublinie albo nie wie kto szuka? 👀
Idzie ktoś na stacjonarne na zootechnike ze specjl.hodowla i jezdziectwo na UP?
A na weterynarię ktos się wybiera? 🙂
Ja 🙂 Ale dopiero w przyszłym roku.
CaviasLover i Jasnowata jak coś to uderzajcie do mnie po notatki 🙂 mam tego całą stertę - dużo na kompie w formie .doc i .pdf 😉
Aien, ooo! Będę uderzać 😁! Niech no tylko doczłapię pod koniec września do Lublina. :kwiatek:
Studiujesz wetę?
jest może ktoś z wydziału na Konstantynowie KULu 😉 ? Przyznać się 😀iabeł:
CaviasLover tak, teraz czwarty rok 🙂 po więcej info --> zapraszam na PW 🙂
Czy zna ktoś w Lbn dobrego krawca, który pozbawi derkę kaptura w rozsądnej cenie? :kwiatek:
Arroch jeśli oberżnąć kaptur i wylamować to zapraszam 🙂 no chyba że to jakiś większy tunning ma być :p
krysiex213 nie 🙂 chodzi tylko o pozbycie się kaptura z derki polarowej, bo mnie strasznie wkurza 😎
dziewczyny którą z lubelskich galerii polecacie? gdzie jest największy wybór, chodzi szczególnie o męskie ubrania. 👀 chciałabym wdepnąć do jednej ale za to dobrej galerii a nie latać bo jakiś mniejszych gdzie nie ma w ogole wyboru 🤬
Olimp - zdecydowanie największy i ma najwięcej sklepów do wyboru 🙂
galopada, wejdz sobie na strony poszczegolnych galerii (Olimp,Plaza, Orkana) i zobcz spis sklepow. Bo to, że Olimp jest największy to akurat nic nie znaczy- wg mnie maja beznadziejne sklepy, wiec wole mniejsze galerie a z lepszym zestawem sklepow. Ewentualnie napisz, jakie sklepy meskie Cie interesuja to napisze Ci gdzie je znajdziesz🙂
A ja stawiam na Plaze Olimp jest duży i nie ma nic