oj bo on wie ze przy ludziach nie mozna byc niegrzecznym tylko pozować 😁 za to jak stwierdzi ze nie chce zeby mu zakladac oglowie albo kantar, czy moze nie spodoba mu sie pomysł wyprowadzania ze stajni to pokazuje wyraznie ze ma inne zdanie na ten temat 🤬 😁
Misia Ależ z niego zrobiłaś maszynę !! 😜 Malax chodził trochę w skokach, a potem w zaprzegu Jacka Kozłowskiego z tego co wiem. Widziałam kiedyś w sieci jego zdjęcie w skoku, ale nie wiem czy uda mi się je namierzyć. O ile dobrze pamiętam został wykastrowany i sprzedany do Włoch, do skoków właśnie.
galopada Oj tam oj tam, trzeba mieć jakieś wady 😂 Fajny chłop nie ma co marudzić 🤬
armara Zdjecia sa sprzed miesiaca teraz to dopiero maszyna tak macha lapami ze niemiec by sie nie powstydzil a to dopiero poczatek 😜 Oj to mi siwy talentu do skakania po ojcu nie odziedziczyl 😉
galopada_ On tez tak mysli,czasem zachowuje sie jak trzylatek 😵
galopada_ Musze dorwac jakiegos fotografa co jest bardzo ciezkim zadaniem ale postaram sie cos zdzialac 😉 Szybciej moze uda mi sie zmajstrowac jakis filmik 😉
Dla zainteresowanych zdjęcia z wczorajszej kwalifikacji ogierów do ZT bogusłąwice, dzień drugi, płyta https://picasaweb.google.com/montanaJH2008/OgieryMaOpolskieZT2011 Do dnia drugiego zostało 7 z 20 ogierów, na płycie odpadły 3, zakwalifikowano 4 ogiery małopolskie: Justus, Dżihad, Monty, Hetman
Ano, sama hodowczyni wspomniała, że najłatwiejszego charakteru to on nie miał 😉 (widziałam go dwulatkiem). Przy czipowaniu wyciorał doktora i stajennych, co mieli go przytrzymać. Koniec końców wtedy go nie zaczipowali, bo rzucał się jak pomylony, a kopyta tylko grzmiały po ścianach. Fajny koń 😉