Kącik Małolata...:D

mils   ig: milen.ju
02 czerwca 2011 16:02
My też mamy taką średnią - podaje ją dziennik elektroniczny. Ale niektórzy nauczyciele mają go w głębokim poważaniu. 😀
konik66, U mnie pasek raczej gdzie indziej będzie  🤣

u mnie również  😁
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg1028169#msg1028169 date=1306957848]
Och, och dostałam dzisiaj 6 z odp. z biologii ! 😎
Pani na dzień dziecka podnosiła oceny o stopień do góry.

👀

[/quote]

znowuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... przestałam wchodzić na kwejka  :/

Idę jutro na koncert Dżemu. 😍

byli w tamtym roku na dniach mojej mieściny, jeśli spotkasz te osoby które ja spotkałam (mówili że jeżdżą na każdy koncert) to powodzenia  😁

jutro jeszcze chill a od poniedziałku ostatnia prosta. nawet mi ta średnia 5.0 już wystarczy byle mieć spokój  🙄
02 czerwca 2011 17:17
Ale fajnie! Doszła do mnie koszula. Była w mojej ulubionej kopercie. I teraz koperta leży w śmietniku, a folia bąbelkowa leży na biurku i jest wyprtsykiwana! 😁
Napisałam pożegnalny sprawdzian z chemii na 93%  🏇 😜 🏇 😜 a dzisiaj miałam ostatnią chemię w życiu  😍 to takie piękne, że nie będę musiała się jej uczyć więcej  🏇
Arroch, gratuluję! :kwiatek:

To teraz byle do soboty 😁
02 czerwca 2011 18:12
Arroch hehe. Taka rzecz, a jak cieszy!
fin ale co z tego jak to i tak tylko 3  😁

Jeszcze po drodze sprawdzian z romantyzmu i już SOBOTA 😀 jeszcze nie zaczęłam sprzątać  🤬

mils no ba :] nie lubiłam chemii, głównie ze względu na "sprawiedliwość" oceniania  🙄
co to jest średnia ważona?

jestem załamana  🙁 mój koń chodzi beznadziejnie, a ja tkwie w tym gównie całkiem sama  😕
wszystko moja wina  🙁
nopebow, w liczniku mnożysz każdą kolejną wartość przez ilość, a w mianowniku dodajesz kolejne ilości.

Np, jak masz grupę, w której 3 osoby mają wzrost 167cm, 2 osoby mają 170cm i 2 osoby mają 172cm, to średnia ważona wygląda tak:
licznik 3*167+2*170+2*172
mianownik 3+2+2
jestem załamana  🙁 mój koń chodzi beznadziejnie, a ja tkwie w tym gównie całkiem sama  😕
wszystko moja wina  🙁

nie przesadzaj, pewnie nie jest tak źle...  😉

pierwszy raz nie mam co z sobą począć w weekend, mam ochotę się czymś zająć, ale nie wiem za co się zabrać...a na wieś nie jadę już to postanowiłam.
I jeszcze oceny podzielone na te wagi. Waga 3 - najważniejsza, wszelkie sprawdziany, waga 2 - kartkówki, praca na lekcji waga 1 - zadania domowe.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
02 czerwca 2011 18:48
Zaraz jadę po rybkę! 🏇 I może zakupię coś dla konia 😁.
02 czerwca 2011 18:54
Żyję jutrzejszą godziną 14.30. Jadę do Korto robić za fotografa, poza tym jest moja rocznica jeździecka. 🏇 W sobotę robimy akcję "Pimp my Horse" przed zawodami, a w niedzielę dziewczyny podbijają Korto na skokówkach. 🙂
ano tak  😉 rozumiem. Tylko spotkałam się pierwszy raz z takim określeniem 'ważona'.
nie przesadzaj, pewnie nie jest tak źle...  😉

mamy problem nawet z normalnym ruchem naprzód.. same bunty.. zagalopowania kończą się cofaniem albo drepczeniem w miejscu..
oby do rady pedagogicznej, oby do rady... 😁

podanko do liceum złożone. 4 z matematyki jest. jutro wagary - będą. wszak egzamin mam w muzycznej... kilka godzin po lekcjach, ale grać trzeba!
wychodzi więc na to, że jutro z rana sobie pojeżdżę. a ostatnimi czasy jeździ mi się o tak -> 😜

nopebow, a może sprawdź sprzęt i zdrowie konia? może tu leży przyczyna?
02 czerwca 2011 19:04
ankers co grasz?
no na gitarce jadę...
a 13 mam fortepian dodatkowy - to będzie masakra!
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
02 czerwca 2011 20:13
Matko nienawidzę swojej klasy dziś na religii sie przez tych debili popłakałam... 😕 Ja już nie mam siły do życia...
jeszcze tylko pół miesiąca... 😉
AtlantykowaPanna A co się stało ??  🙁
02 czerwca 2011 20:18
Poleciało PW
ankers w sumie nie licząc weekendów, dni wolny zostały pewnie ze 2 tygodnie  😎
02 czerwca 2011 20:34
meganhorse mi tylko 10 dni! 😜 Jak zaliczę wszystko to odetchnę.
a 13 mam fortepian dodatkowy - to będzie masakra!

co grasz?

u mnie liczyli że zostało 10 dni szkolnych, odjąć połowę kiedy mnie nie będzie zostaje TYDZIEŃ SZKOLNY!  💃
Mi zostało 6 dni. Fuck yeah. 😎
ChingisChan   Always a step ahead! :)
02 czerwca 2011 20:50
meganhorse(()) dokładnie 14 dni bez weekendów. 🏇
Kupiłam rybkę 💘 😍.
02 czerwca 2011 20:51
ankers jak ja się cieszę, że te czasy już minęły. 😀 Teraz to można w pełni oddać się graniu!
mi również 10 dni zostało, połowę też nie będę na pewno chodzić  🤣 jutro też robię sobie wolne.

AP aż tak źle? co się stało?

ankers sama już nie wiem  🙄 straszne są te wahania nastrojów. Ostatnio na zawodach było super, w poniedziałek również, a od wtorku jakby konia mi podmienili.. A sprzęt ten sam. W sobotę zobaczę jak się będzie zachowywał, a jak nie.. to chyba wezwę weta albo coś..

Jutro nie wsiadam, ma wolne bo mam bal klas trzecich.
liczyłam na pomoc z innej strony, ale .. szkoda gadać 🙄 mam nadzieję, że mimo wszystko ktoś kompetentny mi w sobotę doradzi.
02 czerwca 2011 20:57
Poleciało Pw..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się