Obozy jeździeckie

jasnowata[\b] na jeździe na koniu!!
Cóż, Bobo znam osobiście. Doskonale wiem jak jeździ, jakie ma osiągnięcia. Jeśli w tacy instruktorzy to instruktorzy "kiepscy", a na obozie jest źle, to jacy muszą być instruktorzy, żeby było okey? 😀 Ja słyszę tylko same dobre opinie (oprócz was), a jak będzie to się zobaczy na obozie. 😀

To piowiedz mi wtedy proszę -po się wtedy nas pytałaś o opinie?

[b]Oddis
-jak ja jeździłam zawsze były jazdy i z tego co wiem takich przerw tam nie robią. No i jak jest napisane lub mówią, że codzinnie to moim zdaniem oznacza to tak dla ułatwiemia, że jazdy odbywają się KAŻDEGO dnia tygodnia.
Anetkis, napisałaś: Może trafiłam na zły rok ze złą instruktorką gdzie jazda polegała na jeździe w siodle.
Przeczytaj to zdanie 5 razy i pomyśl co napisałaś. Chyba, że jesteś przeciwniczką jazdy w siodle.
Anetkis, napisałaś: Może trafiłam na zły rok ze złą instruktorką gdzie jazda polegała na jeździe w siodle.
Przeczytaj to zdanie 5 razy i pomyśl co napisałaś. Chyba, że jesteś przeciwniczką jazdy w siodle.

Może chodziło o to, że wsiadali na same siodła, baz koni?  🤣
Anetkis, chcę być dla Ciebie grzeczna i miła i uwierz mi naprawdę się staram, ale jak czytam to co piszesz to nasuwa mi się jedna sugestia - zmień zioło.
Wymieniłam wszystkie instruktorki, które pracowały w zeszłym i będą pracować w tym roku i poprosiłam cię o konkretne zastrzeżenia, zamiast tego zafundowałaś mi :
- wątpliwość czy mamy papiery instruktorskie
- historyjkę o niezidentyfikowanej instruktorce, która, o zgrozo, prowadziła jazdy z wykorzystaniem siodła.
A na koniec radośnie oznajmiłaś, że te wszystkie rewelacje opierasz na tym co powiedziała koleżanka.
Jeśli chodzi o godziny jazd to zadam następujące pytanie ile to jest 1.5+1.25 czyli np teren półtorej godziny i godzina na placu przedłużona o 15 minut, moim zdaniem to wpisuje się w 2-3 godziny, tak samo zresztą jak 1.0+1.25.
Jeśli to są najpoważniejsze uwagi co do naszej pracy to ja jestem zadowolona.Pozdrowienia dla tych co nas lubią i nielubią .

Hehehe no i macie wytłumaczenie co do ilosci jazd  🏇
Katarina 89 Jeszcze tylko pozostaje wyjaśnić co to było za nieporozumienie z tym dniem wolnym dla koni i już ośrodek będzie czysty  😉
Myślę że i tak macie pewnie już komplet na obozy co? I nikt wam i tak nie popsuje opinii skoro dobrze wykonujecie swoją pracę.
Z tym siodłem to było raczej porównanie do tego, że siedzisz i nic nie robisz, ale to był tak na prawdę tylko jeden rok, poprzednie były dla mnie wspaniałe, ale były to z inną instruktorką.
Anetkis - po pierwsze, zacznij zwracać uwagę na literowki. Po drugie zdecyduj sie czy jest to twoja opinia czy twojej koleżanki, bo raz mówisz jedno raz drugie. Poza tym, skoro zawsze ci sie podobało i tylko raz nie, to nie widze powodu dla którego miałabyś oczerniać ten ośrodek. Zresztą sama zauważyłaś ze mogłaś trafić na gorszy rok...
A ja wciąż polecam z całego serca obozy w tamtym miejscu, uwierzcie mi lub nie, ale nie będziecie żałować spędzonego tam czasu 😉
mils   ig: milen.ju
02 czerwca 2011 16:10
magdanik ciebie i Bobo trzymam za słowo. 😀 A jak nie, to będę ci rozpaczać w Kortowie.
mils - to oczywiste ze nie bedziesz 😉
Czy ktoś z was zna jakiś obóz jeździecki w woj.Lubuskim gdzie dziennie są 2 jazdy i jest z przyzwoitą ceną ... ?
mils   ig: milen.ju
03 czerwca 2011 21:52
Anetkis pytałam kto był, bo chciałam się coś spytać. Nie było to wcale związane z opiniami o Dziemianach i wcale o to nie pytałam. 🙄
Był ktoś w Dziemianach? Potrzebuję bardzo pilnie pewnego info! 👀
martaedka W Bronkowie koło Krosna Odrz. są dwie jazdy dziennie i cena przyzwoita.
hej, a mógłby mi ktoś polecić obóz jeździecki nad morzem? 🙂
[quote author=meganhorse(()) link=topic=14237.msg1028193#msg1028193 date=1306958466]
Chciałam Was zapytać czy może koś jedzie na obóz do Balczewa ??Do stajni Morgan ??
A może ktoś jeździ tam lub był i mógłby mi opisać jak tam jest ??  :kwiatek:
[/quote]

ja byłam, ja byłam! xD
zimą tego roku i było po prostu rewelacyjnie  💘 . za rok zimą wybieram się znowu w tym samym składzie, będą zwały  😁
jak chcesz wiedzieć więcej pisz na pw 🙂
Był ktoś na obozie w Bolęcinie (Szarża). Z tego co słyszałam, jazdy bardzo fajne, tylko warunki mieszkalne tragiczne. Prawda to?  👀
Kto jeszcze wybiera się na I turnus w HW? 😀

ja xd
A nikt nie jedzie stąd na II HW ? oo 🙁
Czy ktoś się czasem nie orientuje ile tu kosztuje obóz?

http://www.analop.pl/klacze.htm

Byłabym wdzięczna 🏇
Witam, mam prośbę poszukuję obozu jeździeckiego dla 10 letniego chłopca z ADHD, niepotrafiącego jeździć konno ale z dużym entuzjazmem. Parę razy siedział na koniku i świetnie sobie radził. Interesują mnie ośrodki w których poza jazdą konną organizowane są inne rozrywki dla maluchów.
Z góry wielkie dzięki :kwiatek:
hej, a mógłby mi ktoś polecić obóz jeździecki nad morzem? 🙂

ponawiam pytanie ;D
Frans, www.podolszyna.com  Jak chcesz wiedzieć więcej to albo się cofnij parę postów temu opisałam tą stajnię, albo pytaj na priv.
Just Cherry, no w Bolęcinie jest trochę... wilgotno  😉
[quote author=robaczek_dresażowy link=topic=14237.msg1038166#msg1038166 date=1307739980]
Just Cherry, no w Bolęcinie jest trochę... wilgotno  😉
[/quote]

Mogłabyś sprecyzować, bo nie za bardzo rozumiem?  😉
Frans, www.podolszyna.com  Jak chcesz wiedzieć więcej to albo się cofnij parę postów temu opisałam tą stajnię, albo pytaj na priv.

Dzięki wielkie :kwiatek: :kwiatek:

A ktoś spotkał się z ofertami obozów połączonych z hipoterapią na terenie dolnegośląska,
Dziecko nie wymaga hipoterapii lecz chodzi mi o praktykę i wykształcenie pedagogiczne instruktorów.
Zainteresował mnie obóz w Malince, był tam ktoś??
Mam zamiar jechać w 2012 , jak opanuje podstawy 😁 😁 , tzn. galop. 😜
Był ktoś?Jakie wrażenia?

http://stadnina-malinka.pl/Stadnina-Malinka-wakacje2011-oboz-konny
martaedka w lubuskim to jeszcze rancho drzecin niedaleko słubic, tereny, hala, jezioro, sa tez qady i paintbal.
Zainteresował mnie obóz w Malince, był tam ktoś??
Mam zamiar jechać w 2012 , jak opanuje podstawy 😁 😁 , tzn. galop. 😜
Był ktoś?Jakie wrażenia?

http://stadnina-malinka.pl/Stadnina-Malinka-wakacje2011-oboz-konny

Ja miałam jechać w tym roku, ale miejsc już nie było na interesujący mnie turnus, ale za rok mam zamiar jechać. Moja koleżanka była kiedyś. Mogę się podpytać jej, ale to dopiero jutro, albo w poniedziałek to napiszę na PW, dobrze?
Dobrze  😀
I dziękuje  🙇 😅
ach ta Malinka  😀 . teraz to już na turnusy miejsc nie ma, a ja miałam tam jechać w 2009 roku to odwołali, bo za mało osób się zgłosiło  👀
Hm, a który z tych dwóch bardziej byście polecali i dlaczego? :

-> KJ Lewada w Zakrzowie
-> Stadnina Koni Moszna.

Z góry dzięki. ; )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się