break świetne koniska więcej poproszę galopada a gdzie foty twego łobuza ? Ja dzisiaj doznałam szoku - myślałam ze dla 3,5 latka się już nie urośnie dużo - jak że się myliłam przez pół roku łeb większy - z reszta cały koń większy.
1. moja kobylka po Rohdiamant, ktora na aukcje poszla. Zdjecie z jej pierwszego dnia tam, pod siodlem tylko kilka tygodni. 2. 3-letni walach Quaterback 3.3-letni ogier po Sandro Hit
Averis - ale się robi piękne konisko z Karsona 🙂 breakwayy - siwuch 😍 Ruda77 - pięknie się prezentuje 🙂 ja mojemu muszę grzywę poprzerywać bo wstyd jak patrzę na fryzury waszych :P Bay - na zdjęciu wygląda na kluchę 🙂 śliczna kobyłka 🙂 Anka 😜 😍
A ja byłam z Michem w terenie! Szedł jako prowadzący 🙂 i był mega grzeczny, trzeba było go pchać do przodu w sumie, jak się czegoś wystraszył, to stawał i dłuuugo obserwował czy go czasem na pewno nie zje a potem przechodził parskając 🙂 W ogóle nie zwrócił uwagi na przejeżdżające obok rowery i hałasujące ciągniki. Ale jestem szczęśliwa 🙂
breakawayy jak dostanę to moze jeszcze coś pokażę 🙂
grast dziękuję :kwiatek: pewnie wygląda tak dlatego, że jest jeszcze taaaaaka gruuuuuuba po zimie :/ ale już się odchudza i widzę po zdjęciach efekty 🙂
Ruda77 kto wie, co ona ma naprawdę na głowie 😁 (ale uwielbiam tą odmianę :P), każdy to interpretuje inaczej 😉
Ruda77, to podobnie jak moja 😉 tyle że moja kwietniowa (2007). ja jestem zdania, że zdecydowanie łatwiej podtuczyć niż odchudzić, więc... zazdroszczę :P
Anka wow 😜 Ruda77 wstawiaj więcej - moja młoda podobna - a ja chętnie pooglądam jak gniade się prezentują w różnych kolorkach. Ja na razie mam jedynie jeden jasnoszary czaprak 🙂
Ja dla młodego preferuję beże 😍 ale w innych też chyba ciekawie🙂 a tak wogóle to chyba na lepszego konia trafić nie mogłam, jest bardzo chętny do współpracy 😀
Ruda77, niestety tak to jest z mlodziakami. moj jako czterolatek byl przebudowany zadem (i lecialo mu siodlo do przodu - tak jak u Twojego), popracowal, zrobil plecy i juz trzeba bylo nad innym siodlem myslec.
Jest troche przebudowany zadem, postaram się przesunąć siodło jeszcze do tyłu (teraz jak zakładam siodło to między końcem łopatki a początkiem siodła staram się, żeby był tak palec odstępu).
hehehe 🙂 nie ma takiej opcji 😎 Już w marcu była podcinana przez kołtun -gdzie szalałam z rozpaczy. Jeszcze trochę niech podrosnie z 5-10 cm 😜 Będzie się cudnie zaplatać 🙂
ja widze ogromna roznice jak skracam koniowi grzywe z takiej ktora wystaje za szyja na taką wersję ,,szport" 😍 no inny koń się wtedy robi 😜
ale wiem ze opinie sa rozne bo jezdzilam przez kilka lat na koniu, ktorego wlasciciel sie nie zgadzal na skrócenie i musialam codziennie go zaplatać. moze stąd ta wrogość do długich grzyw - mam uraz psychiczny chyba 😁