Końska rewia mody cz. V (2011)

Forta peacock pvs  😜

Nie wychodzi nam na zawodach to chociaz bedziemy miec ładne szmatki  😡
wątek zamknięty
xxagaxx, a mi na gniadych się podoba, jest taki stonowany  😀
Ramires, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
A tu około połowa efektów wyprzedaży kolorowych czapraków z mojej kolekcji i zamiany na wersję bardziej stypową:

Z nugatów to chyba mi już tylko kantara brakuje 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
09 maja 2011 22:56
quanta, ładna kolekcja 🙂 ten dralon za mną 'chodzi'.

mam nowe zdjęcia stone'a. znów wyszły bez szału ale na to które jest w galerii już patrzeć nie mogę. może któreś się nada na podmiankę?
i wiosenny fair play havana. podoba mi się tak samo jak zimą 🙂
wątek zamknięty
Quanta Ale super kolekcja,pokazuj koniecznie czesc druga  😉
Co to za naczolek?
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
09 maja 2011 23:42
quantanamera, aa tez chce taka stype! aj lajk soooo macz!
wątek zamknięty
quanta zazdroszczę, moje ulubione koloryyy! stypa <3  😎
wątek zamknięty
quantanamera, super kolekcja  😜 , tylko pad zamieniłabym na brillanta moon, a derke na toulene nugat 😉
gdzie dorwałaś marzipana? i pewnie DL?  😤
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
10 maja 2011 07:58
quanta, spokojna, stonowana kolekcja, dla was jak znalazł 🙂

sei, super wam w Stone, Fair play mniej mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
Fair play się zlewa z kasztanem, ale ma bardzo fajny kolor, taki hazelowy, może będzie mi do gniadego pasował?  😁 
wątek zamknięty
sei, bardzo ładnie w stone, tak elegancko! 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
10 maja 2011 14:58
sei ślicznie w tym stone! Niby ciemny szary ale jednak nie pogrzebowo  😉
wątek zamknięty
quantanamera-    ja nougata nie mam tylko impulsa(bo nie lubię impulsów) i polopadu a resztę mam wsio! ale coś nie umiem dorobić się zdjęcia 😀

Twoja kolekcja piękna i zazdroszczę marzipana ;]

sei- havana jest piękna, sama mam rudzielca i sama uwielbiam ten czaprak 🙂 mimo iż większość mówi, że się zlewa ;]

altiria- kupuj dla gniadego tego diamonda havana jest naprawdę super taki właśnie trochę hazelowy, mi się on podoba najbardziej na skarogniadych ;]

edit:

czym więcej włączam tą stronkę i widzę foto qaunty i widzę tego impulsa tym bardziej zaczyna mi się podobać heh ;]
wątek zamknięty
10 maja 2011 17:18
mnie też się havana podoba. chociaż przez lamówkę jest taka trochę 'dziewczyńska'  🤣 o marone też mówili że się zlewać będzie a dla mnie super 🙂 tylko zdjęcia z zimy mam kiepskie. może w ten lub przyszły weekend doczeka się on wiosennych zdjęć.
szkoda że fair play w tym modelu co ja mam posiada wąską kolorystykę. i że nie wprowadzili łezek  😁

boli mnie w serce turf w ogłoszeniach. i to w fajnej cenie. a ja akurat zupełnie bez kasy. a miałabym już wtedy 3 najpiękniejsze brązy...
wątek zamknięty
sei uwielbiam na was patrzeć!
Jak jest z jakością tych fair play'ów?
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
10 maja 2011 19:23
Nawet nie wiecie jak mnie irytuje to co z ogłoszeniami wyprawia croopie !!!
Ubogi szmatoholik, który czeka aż jego nowe dwa komplety + podkładka pod siodło przyjdą i który czeka, żeby jeden z tych kompletów sprzedać, bo aktualnie jest bez kasy i sam nie wie, czego się ma pozbyć - jaki to wysiłek odwracać wzrok od tych pięknych padów 😉 Najbardziej mnie pociesza to, że nie są sprzedawane w komplecie z owijkami, wtedy bym zapewne przepadła.
I teraz zaczęłam się zastanawiać nad sand albo off white  🙄
wątek zamknięty
sei
Jak szarości nie lubię, to ten stone na Rudym podoba mi się bardzo !  😍
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
10 maja 2011 19:39
Maddie, dokładnie, weszłam i umarłam ! Nie wiem skąd ona to wszystko bierze, i dlaczego sprzedaje 🤣
wątek zamknięty
10 maja 2011 19:53
Kaarina,  :kwiatek: a co do jakości. póki co nie narzekam. prany był już kilka razy. niedługo będzie następny - nie stracił nic z koloru. z lamówką też się nic nie dzieje a jest ze sztucznego tworzywa. odpukać jest ok 🙂 znajoma ma z tej serii szarego fp na gniadego konia. obłęd w ciapki  😜

armara, cieszy mnie to 🙂 i tak te wszystkie zdjęcie które akurat mam ze stone nie oddają jego prawdziwego uroku. tzn jedne prawie prawie ale z kolei są słabej jakości...
wątek zamknięty
Co byście dla tej Siwej proponowały? Mamy dużo fioletów, różów i bardzo ciemnych granatów. Potrzebujemy jakiejś zmiany... Znajoma poleciła mi Anky Pea, ale sama nie wiem. ; DD

za duze zdjecie.
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 maja 2011 21:08
Lolini w Es blueberry 🙂 Jak się podoba?

wątek zamknięty
juliadna pięknie!
wątek zamknięty
juliadna, bardzo ładnie! 🙂
wątek zamknięty
10 maja 2011 21:17
juliadna, ładnie 🙂 ale na rudym lepiej. a i siwy ma lepsze kolory (np. rawblau czy jakoś tak) 😉

gryglodor, żadne pea. nijako będzie na siwym...
wątek zamknięty
10 maja 2011 21:19
sei kiedyś było ładniej  bo był ciemniejszy  ,ale może gdyby jeździec by był bardziej pod kolor to by to lepiej wyglądało 🙂
wątek zamknięty
10 maja 2011 21:30
taka opcja też jest. te zielenie trochę burzą obraz  😀 czekam na zdjęcia pod tobą w tym komplecie i pod kolor! 😉
wątek zamknięty
10 maja 2011 21:32
sei mam koszulkę Es właśnie ty tych mamych kolorach ,ale to już ędzie kicz a nie gust ... więc założę chyba szarą 🙂
wątek zamknięty
sei no właśnie takie miałam obaawy... ;/ to jaki kolorek na nią może jakiś niebieski? tylko nie błekitny, bo bardzo nie lubię tego koloru na Siwych. ; DD Ten es blueberry juliadna super, ale my mamy za dużo takich kolorków. ; DD
wątek zamknięty
10 maja 2011 21:37
to może nowy royal?
wątek zamknięty
10 maja 2011 21:38
gryglodor ha ja nie narzekam na ilość fioletów  w Latino garderobie ^^ tylko 7  i szarości też kilka bo 5 to moje 2 kolory namber łan dla Lolka 🙂

nowy royal bardzo podobny do cobalta 🙂  😉

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.