Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Szumka, wzięłabym żółte, fajny kolor na wiosnę/lato 😉
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
08 maja 2011 12:35
Dodo, te są znacznie mniej babciowe niż te twoje "pierwszokomunijne" z poprzedniej strony.

Pursat, podobają mi się te buty, ale całość stylizacji jest chyba do przemyslenia. W tej sekwencji strasznie Ci nogi skracają.
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
08 maja 2011 12:45
Ten kolor (żółty) idealnie odwzorowuje mój humor  😁
noen - mam 37  😉
Pursat   Абсолют чистой крови
08 maja 2011 12:46
Nalle, hmm... Zdjęcie było robione mocno z góry, może to dlatego? Bo na przykład tutaj, wydaje mi się, że jest ok:

Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
08 maja 2011 12:57
Tu jest ok, ale na siedząco z reguły nieco inaczej wygląda sylwetka.
One po prostu ucinają stopę w podobny sposób, jak botki na obcasie, tym trochę burzą proporcje.
W końcu maaam  😍
O dziwo nawet rodzicom się spodobały  😜
Alabamka conversy ? gdzie kupiłaś ? 🙂
mam takie pytanko 🙂 widzial ktoś na jakiejkolwiek stronie/sklepie te buty
http://allegro.pl/jedyne-dr-martens-1460-hello-kitty-r-36-3-i1565975411.html ?
To niestety nie mój rozmiar i poszukuje ich i niestety bez efektow jak póki co 😉
Alabamka conversy ? gdzie kupiłaś ? 🙂

Si, conversy  😀 Kupione w sklepie conversa w galerii mokotów.
W żadnej innej galerii krótkich nie znalazłam...
cieciorka   kocioł bałkański
08 maja 2011 22:39
Dodofon, mam jedne buty tej firmy i bardzo lubię- babciowy to chyba jest obcas, ale ja lubie takie za stabilność. moje mają obcas trochę ładniej skrojony.
Louboutiny na allegro 200-500zł to oryginalne czy fałszywki ?
fałszywki 😉
yga   srają muszki, będzie wiosna.
10 maja 2011 15:02
ja w szmatach nexty wyhaczyłam
wybaczcie za foto, tylko takim sprzetem jestem w stanie obfocić
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
10 maja 2011 15:32
Pursat, w zestawie dużo korzystniej i są na prawdę ładne. i trochę off topa, czyli co Ty wiesz o 😁 torbach lekarskich.
no właśnie, ale wszystkie  to fałszywki?  jak są taie w pudełkach to też? http://allegro.pl/christian-louboutin-crystal-bridal-czolenka-37-24h-i1603225569.html kiedyś też widziałam w opisie że buty z certyfikatem oryginalności - to chyba nie podróby?
Kiedyś znalazłam blog, na którym dziewczyna obszernie porównuje podróbki i oryginały. Zaraz poszukam i wyślę linka.

Możliwe, że trafią się oryginały. Nie generalizuję. Ale z drugiej strony, kto sprzedaje buty warte co najmniej 1000 zł za połowę ceny? Chińczycy podrabiają teraz właściwie wszystko, wystarczy wejść chociażby na taki ioffer.com. Certyfikat to tylko kawałek papieru (:
no właśnie, ale wszystkie  to fałszywki?  jak są taie w pudełkach to też? http://allegro.pl/christian-louboutin-crystal-bridal-czolenka-37-24h-i1603225569.html kiedyś też widziałam w opisie że buty z certyfikatem oryginalności - to chyba nie podróby?

Mysle ze falszywki,
ale...
Ja kupilam falszywki YSL, i sa super, wygodne, cudownie wykonane, mialy oryginalny karton, atlasowe woreczki i certyfikaty wszelakie... Piszac oryginalny mam na mysli doskonale podrobiony...
Sygnowane, i obrandowane...
Wiec nie wiem co jeszcze daja w oryginalach...
Moze wiec warto kupic?
A ja uważam, że niekoniecznie fałszywki.
W sklepie louboutin'y ze starszych kolekcji można kupić za ok. 600zł.
Gagulec   Mistrz lokalny
11 maja 2011 09:45
Moje  💘

galopada_   małoPolskie ;)
11 maja 2011 10:09
dla wielbicieli trampkow 😍

martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
11 maja 2011 10:22
i:

Milion lat temu obiecałam, że wstawię zdjęcia na nodze i... zapomniałam  😡 😡 😡 Nadrabiam zaległości zatem:

Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
11 maja 2011 12:40
martva
Piękności 😍
Chcę takie same!!!  😜
11 maja 2011 12:53
Pauli - powiem Ci, że są takie jeszcze czarne i czerwone. Co więcej, o ile dobrze widziałam to jeszcze jakieś zostały w sklepie, gdzie je kupiłam więc.... jeśli zainteresowana to daj znać 😉
Martva skąd te piękności ?  😜
11 maja 2011 13:30
Mały osiedlowy sklepik, większość butów mam od nich 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 maja 2011 17:13
martva, one są skórzane?
12 maja 2011 20:29
Tak, skórzane 🙂
Pursat   Абсолют чистой крови
12 maja 2011 20:50
Pursat, w zestawie dużo korzystniej i są na prawdę ładne. i trochę off topa, czyli co Ty wiesz o 😁 torbach lekarskich.

Dzięki. :kwiatek: Hehe, ta torba to już hardkor. 😁

Breva, zobacz sobie ile te buty kosztują naprawdę i porównaj z cenami z allegro. Ktoś by musiał upaść na głowę, żeby sprzedawać oryginalne za tak śmieszne kwoty. Ja też mam 'labutiny', z pudełkiem, dustbagiem i innymi cudami, ale to zwykłe podróby. 😉
Gagulec, kapitalne! co to? skąd? za ile???

Pursat, buuu...no to kupno Louboutinów to będzie kwestia nie 2-3 miesięcy a 2-3 lat🙁  😉 ale i tak będe kiedyś miała chociaż jedne oryginalne!😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się