Livia a mnie właśnie on nie rusza. To prawda, fiolety są Wasze i jest mu ładnie w Purple, ale bez efektu wow. Zdecydowanie bardziej wolę Hortensję i oberżynę 🙂
zgloszono calkowita edycje. ale skoro uzytkownik zorientowal sie, ze lamie regulamin i edytuje wpis w taki sposob, zeby go nie lamac, to imo to nie jest naduzycie edycji.
Wiecie, co za mną łazi? ES stripe-in white-smaragd. Po co, po co mi kolejny czaprak? 😵 W dodatku to szkółkowe siodło, które ma mój koń, strasznie brudzi, więc miałabym niedługo pad szaro-szmaragdowy. Ale jest taki piękny, a koń dzisiaj tak miło chodził, że aż trzeba coś kupić nowego. 😍 Puknijcie mnie w łeb, ok? 🙇
Zairka, no właśnie widziałam i mnie ciekawi, czy tylko jej się tak dziwacznie układał, bo mi się bardzo podoba. 😀 nopebow, dziewczyna z mojej stajni ma ten czaprak i ja przez cały czas byłam przekonana, że on jest niebieski, a okazało się, że według metki to szary, więc chyba to taki kolor-kameleon. 😜
Altiria no to przepadłam 😵 Teraz odczekam, ale już wiem jaka będzie kolejna szmata. Na szczęście moja kolekcja skromna więc zawsze jest jakieś usprawiedliwienie 😁